Some Dishes


Chef


Massimiliano Ruocco


  

buonvento paros
Descrizione immagine

Calamarata

Pasta of Gragnano (Napoli) with squid and tomato

Descrizione immagine

Gnocchi alla Sorrentina

Potato gnocchi to Sorrento (Napoli) with neapolitan ragù and mozzarella

Descrizione immagine

Paccheri al Polpo

Pasta great of Gragnano (Napoli)with fresh octopus , olives and cherry tomatoes

Image description
Descrizione immagine

Calamari Ripieni

Calamari stuffed with, bread, black olives, capers, Pecorino cheese, parsley with a cheery tomato sauce.

Descrizione immagine

Parmigiana di Melanzane

Eggplants ParmesanaFlour and eggs batter, tomato sauce, mozzarella cheese, parmesan cheese, basil.

Descrizione immagine

Montanara

Small fried pizzas with peeled tomatoes from Salerno (Italy), garlic and basil

Image description
Descrizione immagine

Affettato Misto Italiano

Mixed cold cuts Parma ham, coppa, Napoli salami, smoked pancetta.

Descrizione immagine

Pasta e Fagioli con le Cozze

Pasta and beans with mussels, traditional dish of Neaples.

Descrizione immagine

Gamberoni Arrecanati

Prawns with oregano , garlic , parsley and bread crumbs

Descrizione immagine


Italian Restaurant Paros Greece .........................................Ristorante Italiano Paros Grecia ................................................Ιταλικό εστιατόριο Πάρος Ελλάδα
  •   copyright BUONVENTO © Tutti i diritti sono riservati.