Some Dishes


Chef


Massimiliano Ruocco


  

buonvento paros


Main courses


Descrizione immagine

Spaghetti 500

Sea bass filleted, Extra virgin olive oil, Cherry
tomatoes, Garlic, "Fumetto di Pesce" (fish stock)

Descrizione immagine

Spaghetti Vesuvio

Spaghetti with Mussels, red cherry tomato, yellow cherry tomato, garlic, parsley, fish stock

Descrizione immagine

Fusilli alla Genovese
Traditional Neapolitan recipe with Beef, Onion and
Carrot slowly boiled with White Wine and stirred
with Parmigiano Reggiano Cheese

Descrizione immagine

Spaghetti Nerano
Fried Zucchini, Parmigiano Reggiano Cheese ,PecorinoRomano, Butter, Eggs, Pepper Basil

Descrizione immagine

Pesto Linguini
Home made pesto of Basil, Pine Nuts, Garlic, Extra
virgin Olive Oil, Pecorino and Parmesan Cheeses

Descrizione immagine

Spaghetti O'Piennolo

Spaghetti with fresh cherry tomato, garlic and basil

Descrizione immagine

Venus Seafood Risotto
Venus black Rice (from the Greek/Roman Goddess
of love and beauty, also known as Emperor’s rice, is
an excellence Italian whole grain rice appreciated
for the high levels of antioxidants, vitamin B,
roughage, iron, zinc and selenium). The risotto is
cooked and stirred with Extra Virgin Olive Oil,
Garlic, Parsley, Cherry Tomatoes, Calamari*,
Shrimps* and Mussels (if available)

Descrizione immagine

Spaghetti Ravello
Parmigiano Reggiano Cheese, Lemon Zest and
Juice, Parsley, Extra virgin Olive Oil and Pepper

Descrizione immagine

Paccheri con Genovese di Polpo

Descrizione immagine

Spaghetti PomoD’Oro
Yellow Cherry Tomatoes (from Vesuvius since 1544,
is the first and unique yellow Tomato.
Pomo-Apple d’oro-Golden was the italian given
name for the tomatoes coming the first time from
America. Yellow as the shining sun with a thick skin
a firm pulp and a sweet, rich, healthy and
substantial flavour, no acidity, with an exceptional
taste and a vitamin content three times higher than
other tomatoes), Pecorino Romano Cheese, Extra
virgin Olive Oil, Garlic, Basil.

Descrizione immagine

Ravioli di Ricotta

Homemade ravioli stuffed with ricotta cheese and seasoned with fresh tomato and basil

Descrizione immagine

Spaghetti with seafood
Spaghetti with clams, mussels, cherry tomatoes, parsley, extra virgin olive oil and chilli

Descrizione immagine

Penne allo Scarpariello
Cherry Tomatoes from Salerno (Italy), Garlic, Extra
Virgin Olive Oil, Basil, Parmesan Cheese and
Pecorino Cheese (hot chili oil suggested)

Descrizione immagine

Paccheri al Ragù Napoletano

Large pasta from Gragnano (NA) with Neapolitan ragù with beef and pork and cooked for two days

Descrizione immagine

Linguine with Lobster
Linguine with Lobster, cherry tomatoes, fish stock, garlic, chilli, parsley, extra virgin olive oil



Homemade pasta...

Ravioli stuffed with Ricotta or sea bream ... Potato gnocchi ... Potato gnocchi and Kalfa (Paros vegetable)


Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine
Descrizione immagine


Appetizers...       Salads...    fish , meat and vegetarian dishes


Descrizione immagine

Fantasia dello Chef 
Mixed veggies platter cooked according to
Neapolitan tradition and other surprises from Chef
Massimiliano.

Descrizione immagine

Bruschette Trio
Cherry Tomatoes, Garlic and Basil, Parma Ham &
Burrata, Pumpkin cream and Pecorino cheese

Descrizione immagine

Parma ham and figs

Parma Ham 24 months served with Melon or Fresh figs from Paros

Descrizione immagine

Eggplant Parmesana in “Buatta”
(Eggplants Parmesana steamed and served inglass jar) Eggplants, Flour and Eggs batter, Tomato sauce, Mozzarella cheese, Parmesan cheese, Basil.

Descrizione immagine


Italian Restaurant Paros Greece .........................................Ristorante Italiano Paros Grecia ................................................Ιταλικό εστιατόριο Πάρος Ελλάδα
  •   copyright BUONVENTO © Tutti i diritti sono riservati.